Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
 
Începând de astăzi, 10 martie 2020, se suspendă pe o durată nedeterminată funcționarea biroului de programări și informații de la intrarea în sediul oficiului consular.
Informațiile consulare se pot obține accesand pagina de web a oficiului consular la http://castellon.mae.ro/node/832.
 
Orice solicitări de informații ce nu sunt cuprinse în cele prezentate la link-ul menționat se fac NUMAI ÎN SCRIS prin poștă, fax sau la adresa de poștă electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Serviciile consulare se vor presta NUMAI pe bază de programare și în cazurile de urgență obiectivă și demonstrabilă.
Programarile se fac pe Portalul External SIMISC la www.econsulat.ro. Numai în cazuri bine argumentate se pot adresa cereri de programare la adresa de poștă electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Intrarea în sediul oficiului consular se face cu 5 minute înainte de ora programării. Nu se admit însoțitori, excepție făcând serviciile consulare pentru minori care necesită prezența părinților/unui părinte. Nu se admit întârzieri de la ora programării.
Măsurile sunt în vigoare pe termen nedeterminat. Anularea lor va fi anunțată din timp.
 
NOTA: OFICIUL CONSULAR NU SE INCHIDE. ACTIVITATEA SE DESFASOARA NORMAL CU NISTE MASURI SUPLIMENTARE DE PRECAUTIE NECESARE IN ACTUALUL CONTEXT.