Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fachada de la calle Granados en Torrejón de Ardoz donde su produjo el asesinato. Foto Jose Gonzalez QUE!

SOCANT! 

 

Un roman din Spania si-a strangulat sotia insarcinata si a aratat cadavrul acesteia familiei din Romania pe webcam. Politistii l-au arestat pe barbat, cu ajutorul politistilor romani. 

Potrivit informatiilor preliminare, agresorul si-a strangulat sotia insarcinata, si i-a spus tatalui, dupa care acesta i-a cerut sa ii arate cadavrul in timpul convorbirii pe messenger, dupa care a alertat politistii romani. Agresorul si-a informat tatal ca urma sa o atace si pe sora victimei. 

 

Ulterior autoritatile romane au anuntat atasatul pe probleme interne al Romaniei la Madrid, care la randul lui a anuntat autoritatile spaniole. Se pare ca buna colaborare dintre poltistii romani si spanioli a dus la arestarea agresorului la numai 45 de minute dupa ce acesta a confesat tatalui crima.

Cand au ajuns poltistii spanioli, ucigasul nu a vrut sa deschida, iar acestia au fortat usa se pare ca agresorul era in stare de soc, totusi acesta avea de gand sa o atace si pe sora victimei in varsta de 13, ani, noroc ca aceasta nu se afla acasa. 


Potrivit Gandul, romanul se numeste Dorel Marcu si era plecat din tara impreuna cu victima de un an si jumatate, iar la crima a asistat copilul de trei ani al femeii.

 

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/04/05/madrid/1302018169.html