Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

amabasada2010

 

PRECIZARI SERVICII CONSULARE

Avand in vedere experienta pozitiva a colaborarii dintre Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei la Madrid si asociatii ale romanilor din Spania, adresam acestor organizatii rugamintea ca, pentru corecta informare a publicului roman in legatura cu serviciile consulare, cu tipurile de acte si procedurile de eliberare etc, sa apeleze doar la informatii oficiale, care pot fi gasite pe pagina de internet http://madrid.mae.ro, rubrica Servicii Consulare.

Pentru a evita situatiile neplacute, rugam cetatenii romani sa ia nota de faptul ca Sectia Consulara nu a imputernicit nicio persoana sau organizatie sa intermedieze servicii consulare in numele sau. 
Reamintim ca toate solicitarile de servicii consulare, acte notariale sau acte civile, se prelucreaza la sediul Sectiei Consulare fara programare prealabila.
 

Sunt necesare programari doar pentru preluarea cererilor de pasapoarte sau de titluri de calatorie.
De asemenea, sunt tratate in regim prioritar toate urgentele.

Sectia Consulara nu primeste solicitari de programari intermediate de persoane sau organizatii. Acele asociatii sau biserici care doresc sa sprijine cetatenii in obtinerea unei programari pentru preluarea cererii depasaport sau titluri de calatorie sunt rugate sa le faciliteze acestora adresa electronica: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. saunumarul de fax  91-4165025 .

Pentru informatii in general este disponibila adresa electronica: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
 

Situatiile deosebite si urgentele pot fi semnalate la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .