Tipărire
Categorie: Stiri
Accesări: 5862
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

ayuntamiento coslada

 

 17 cursuri pentru care s-au alocat 280.000 euro

CONSILIUL MUNCII DIN COSLADA OFERA 255 LOCURI LA CURSURI GRATUITE PENTRU MUNCITORII NEINCADRATI

 

Coslada, miercuri 3 noiembrie 2010.- Consilierul  Muncii, Dezvoltarii Economice, Comertului si Transporturilor, Manuel Marín, a prezentat in aceasta dimineata programul de cursuri gratuite pe care acest departament municipal le ofera in urmatoarele luni si care inseamna 255 locuri, distribuite pe 17 cursuri, ce se vor desfasura in perioada noiembrie 2010 si iulie 2011.

 

 

 

Cursurile se adreseaza atat persoanelor angajate care doresc sa-si imbunatateasca pregatirea, cat si persoanelor neincadrate, care doresc sa-si mareasca sansele de angajare. Avand un buget de 280.00 euros, sunt finantate in proportie de 50% de catre Fondul Social European si Consiliul pentru Locuri de Munca, Femei si Imigratie al Comunitatii Madrid. Se vor desfasura in centrul municipal de formare al Primariei din Coslada, Buero Vallejo

 

Asa cum a explicat edilul Muncii, Dezvoltarii Economice, Comertului si Transporturilor, Manuel Marín, “aceste cursuri vin in intampinarea cerintelor firmelor aflate in municipiul nostru, spre facilitarea integrarii pe piata locurilor de munca. Actiunile formative se adreseaza in mod prioritar persoanelor neincadrate si acelor sectoare ale populatiei cu cele mai mari probleme la angajare, cum ar fi tinerii, femeile si persoanele de peste 55 ani”.

 

Programul de cursuri este foarte amplu. Unele dintre ele au legatura cu sectorul transportului si al logisticii, altele cu noile tehnologii ale informatiei, cu sectorul comertului sau al industriei, iar altele sunt legate de munci administrative.  In toate insa exista module comune care abordeaza problema prevenirii riscurilor laborale, a sensibilizarii asupra mediului inconjurator si a egalitatii de sanse.

 

Pentru mai multe informatii, sau pentru inscrierea la cursuri, persoanele interesate se pot adresa la Centrul de Formare Buero Vallejo, Av. de Frankfurt s/n, telefon 91 674 86 80, e-mail de contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.