Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Episodul 2:
Pentru ca România sa adere la UE trebuie sa respecte aquis-ul comunitar. Este vorba de un set de norme printre care se afla si respectarea drepturilor omului, acceptarea si integrarea minoritatilor in societate s.a.m.d.  Un exemplu recent este melodia "putos rumanos" interpretata de Dj Syto, care dupa apelul facut de catre diplomatia romana si mai multe ONG-uri a fost intr-un final judecat si arestat. Dar cat de mult respecta justita spaniola normele europene daca in acest caz a fost gasit doar un vinovat? Oare cat de vinovati sunt dj-ii care au difuzat aceasta melodie in discoteci si cluburi si au instigat la ura rasiala impotriva romanilor ? Autoritatile spaniole au declarat ca este un caz  particular si in nici un caz spaniolii nu au aceasta parere despre români. Dar toti romanii care traiesc in Spania stiu ca nu este nici pe departe adevarat, un alt exemplu de data aceasta mai concludent este atacul suferit de site-ul "Spania Romaneasca" de catre "hackerii" spanioli. Care au dorit sa lase si niste mesaje de "dragoste"...
CURVO NIARES TUTTI FRUTTI MARRANIARE TORTELLINI GRAN DI TALIA
0034xelculotelahinco <Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.> HOLA RUMANOS HIJOS DE PUTA. SOLO QUERIA DECIROS QUE OS ODIAMOS EN COSLADA Y QUE SOIS UNOS MAL NACIDO HIJOS DE PUTA. QUE OS VAYAIS A VUESTRO PUTO PAIS A DAR POR CULO A TODAS LAS PUTAS QUE TRAEIS. BUENO, SI ES PARA TRAER PUTILLAS VALE, PERO BARATAS Y QUE ESTEN BUENAS. PERO LO QUE NO ACEPTAMOS ES QUE PONGAIS LA BANDERA DE VUESTRO PUTO PAIS ENCIMA DE NUESTRO GLORIOSO MAPA DE COSLADA. SOIS UNOS DESGRACIADOS, BASURA, VIBORA, VIRUTA, MARCIANOS,

Bineinteles ca din motive de decenta, nu putem traduce aceste cuvinte, in caz ca nu stiti spaniola mai bine pentru voi pentru ca nu stiti cat de mult ne iubesc pe noi spaniolii.
Acest articol nu vrea sa denigreze in nici un fel imaginea cetatenilor spanioli sau europeni, ci doar sa prezinte realitatea si faptul ca romanii nu trebuie sa mai fie complexati sau sa se simta inferiori fata de europeni.


P.S.: in urma sondajelor realizate Spania este una dintre tarile cele mai tolerante in materie de emigrare. Tarile din nord fiind mult mai rasiste.