Costel Busuioc

Stiri actualizate despre Costel Busuioc si despre cariera muzicala pe care a pornit.
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

In cadrul programului “Consulatul itinerant”, in zilele de 17 si 18 iunie 2009, o echipa a Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei la Madrid se va deplasa la Ciudad Real pentru a oferi asistenta si servicii consulare cetatenilor romani din zona respectiva.

Echipa se va afla la dispozitia publicului miercuri 17 iunie, intre orele 12:00-19:00 si joi 18 iunie, intre orele 10:00-18:00, la sediul Asociatiei Hispano-Romana Castilla-La Mancha cu sediul in Plaza de la Constituciόn n° 6, bajo interior, 13002 Ciudad Real.

Accesul este pe baza de programare prealabila obtinuta pe e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau fax (nr. 91 416 50 25) la Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Madrid.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Ambasada Romaniei va invita sa participati, marti 10 martie,ora 18.00, la ceremonia dezvelirii placii comemorative, dedicata romanilor care si-au pierdut viata in atentatele din 11 martie 2004 din Madrid, precum si celor care, in acele momente grele, au dat dovada de solidaritate si altruism. Ceremonia va avea loc la sediul Ambasadei din Avenida Alfonso XIII nr. 157. Reamintim ca in atentate si-au pierdut viata 16 cetateni romani, au fost afectate peste 400 de romani, fie fiind victime directe sau rude ale acestora. Un total de 199 de persoane decedate si peste 1.467 de raniti.

 

Vezi inregistrarea VIDEO de camerele din Atocha cu momentul exploziei. 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

 src=In cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Barcelona in perioada 12-13 iunie 2008, ambasadorul Romaniei la Madrid, Maria Ligor, a semnat protocolul de colaborare cu Comunitatea autonoma Catalonia privind predarea in scolile din regiune a cursurilor de limba si civilizatie romaneasca. Documentul a fost semnat in cadrul unei intalniri cu ministrul regional pentru educatie, Ernest Maragall, a carei tema centrala de discutie a fost situatia comunitatii romanesti din Catalonia.

In cadrul vizitei, ambasadorul roman a participat, de asemenea, la conferinta “Intalnirile Mediteranei”, organizata de Institutul European pentru Mediterana, in care au fost dezbatute perpectivele cooperarii in regiune in contextul intiativei franceze de promovare a unei Uniuni Mediteraneene.