Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Image
Madrid, Spania/Romanian Global News 12 October 2005

Mai multe organizatii non-guvernamentale ale romanilor din Spania, impreuna cu autoritati spaniole, vor organiza vineri, 14 octombrie, primul festival romano-spaniol de muzica, in Leganes si Castellon de la Plana, unde traiesc peste 40.000 de romani.

In aceasta actiune sunt implicate Comunitatea Romanilor din Spania – Intereses Bilaterales, coordonata de Alexandru Petrescu, Directia Generala de Imigratie Cooperare Dezvoltare si Voluntariat, Cancelaria Familiei si Afacerilor Sociale, Seven Music prin Ciprian Serban, precum si alte ONG-uri romanesti.

ImageIn Leganes manifestarile legate de acest festival se vor desfasura, in arenele de tauri acoperite, incepand cu ora 19.00. Romanii de aici vor fi martori si participanti la peste sapte ore de muzica, la care sunt invitati marea vedeta a spectacolului Pepe-spaniolul, Vicente Segui-castigatorul concursului TV "Operacion Triunfo", urmati de Parazitii, Mioritic, Sexxy, AnimalX, etc. Puteti rezerva bilete de pe internet, la adresa www.ticktackticket.com, sau la restaurantul "La Ronda", telefon 620.41.34.50-649.76.32.19, Comunitatea Romanilor din Spania telefon: 661049867, Grupo Nicolas Mateos-Inversiones - 902.249.248. Sponsorul acestei manifestari este compania romana de transport aerian low-cost Blue Air. Biletele costa 25 de euro, insa pentru cei care cumpara doua bilete, al treilea este gratuit.
Image